Episode 1 – The Lab

//Episode 1 – The Lab

De eerste episode van ‘VR with Idle Hands’ is voornamelijk bedoeld geweest om het team kennis te laten maken met de Vive. De nadruk stond dan ook op de ervaring van de synchronisatie tussen de echte- en virtuele wereld. The Lab is een verzameling minigames speciaal ontworpen voor Virtual Reality (VR). Het schieten op doelen in de verte is in verschillende thema’s terug te vinden in dit spel. Ook heeft het een aantal slim gevonden details, zoals een aaibare hond die jou door het lab volgt.

Hoewel games op de Vive voornamelijk zo gedesigned zijn, dat alles te doen valt vanuit een vooraf ingestelde ruimte, is het in The Lab ook mogelijk om te teleporteren ten behoeve van de exploratie. Over het algemeen heeft het Idle Hands team de Vive als zeer prettig ervaren met betrekking tot rendering. Er zat nauwelijks tot geen verschil tussen de lichamelijke bewegingen en de representatie daarvan op het scherm, waardoor bewegingsziekte beperkt bleef. Dit gold overigens niet voor de mensen die meekeken met de bewegingen van de speler; na een uur keek men liever vanaf een vast punt.

Volgende week spelen we het veel gespeelde Job Simulator, want als we op het echte kantoor zijn, mogen we niets naar klanten gooien.

By |2017-01-06T12:19:49+00:00December 7th, 2016|News|0 Comments