Episode 2 – Job Simulator

//Episode 2 – Job Simulator

Nog een minigameverzameling deze week, deze keer met verschillende baantjes. Mensen met opgekropte frustratie jegens collega’s of klanten kunnen hier hun hart luchten.

Dit luchthartige spel stelt je in staat (binnen de grenzen) te doen wat je wilt in verschillende posities: je baas slaan, een frisdrankraket lanceren in de winkel en je nietmachine fysiek kopiëren zijn daar slechts een paar voorbeelden van. Dit spel doet het goed bij de ontdekkingsreiziger onder de gamers – hoe langer je erin zit, des te dieper de spelmechanieken blijken. Alle leden van het Idle Hands team moesten weer even wennen aan het ‘echte, minder kleurrijke’ kantoor waar ze in stonden. Kortom: de steamhit Job Simulator voldoet aan alle verwachtingen. Wij kunnen niet wachten hem uit te spelen!

Gezien we in de spellen tot nu toe wat actie missen, laten we ons volgende week opleiden tot ruimtepiraten in Space Pirate Trainer!

By |2017-01-06T12:21:25+00:00December 6th, 2016|News|0 Comments