Episode 3 – Space Pirate Trainer

//Episode 3 – Space Pirate Trainer

Ahoy, aardrotten!

De wijde zee in de lucht is deze week een graadje veiliger geworden. Het Idle Hands team is namelijk geslaagd voor de ruimtepiratentraining! Space Pirate Trainer gaf ons de perfecte kans om eens wat stoom af te blazen: om jezelf te kunnen behoeden van schade moet je namelijk fysieke inspanning leveren.

In dit spel sta je, zoals in veel games voor de Vive, in een ruimte van beperkte grootte van waaruit je vijanden op afstand moet neerschieten. De aanvallen van de battle pods worden duidelijk aangegeven met een ‘charging’ geluid en zijn reflecteerbaar met een schild (welke achterop de rug van de speler zit). Daarnaast loont het om ontwijkende bewegingen te maken.

Op dit moment is het spel nog in de bètaversie, dus momenteel zijn er nog niet zoveel spelmodussen of wapens beschikbaar als de ontwikkelaars er waarschijnlijk voor gepland hebben. Toch is deze moderne arcadegame zeer welkom in de industrie, alleen al omdat het genre zo goed werkt met de Vive.

Hoewel het team het tot nu toe erg naar haar zin heeft, hebben we nog niet heel veel samengwerkt. Met ‘Keep Talking And Nobody Explodes’ stellen we onze onderlinge banden volgende week op de proef!

By |2017-01-06T12:23:35+00:00December 5th, 2016|News|0 Comments